Відома українська телеведуча Олена-Христина Лебідь вирішила поговорити про жіноче тіло. Цю тему вона торкнулася на своїй сторінці в соціальній Instagram.

Ведуча опублікувала відразу дві фотографії-чужу з пишними формами і свою. Все для того, щоб розповісти передплатникам одну історію з життя.

"Я нарешті пожрала!! Як великі диванні "знавці" радили 🤣 🤣 🤣" - почала публікацію Олена-Христина.

Днями вона зустрілася зі своєю подружкою, яка має злегка пишні форми, але залишається чудовою. Ось, правда, сама дівчина не зовсім задоволена цифрою 84 кг на своїх вагах.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"І ось вона мені каже: хочу мати твої 44 кг!!

А я їй - "Скільки разів тобі в житті сказали:" Жиропа! Харе жерти!!"????

А вона-мені: "Жодного разу.. Прикинь?!!"

А я: "А хочеш, що тобі кожен день стали писати "Йди пожри!!", "Жах! Ти здихаєш там??"або "Терміново до лікаря!!! Це кошмар!!!"???

А вона: "А КОМУ яка справа???? Я що, розповідаю, шо кому і скільки жерти???"

Цей діалог дівчина навела як приклад, що потрібно поважати особистий простір дівчаток, в якому б вона тілі не була. Адже, людина - не м'ясце в кг.

"А хто бачить тільки кг - шуруйте на ринок, повчіть свинячі тушки і баранячі стегна 🤣 🤣🤣" - підсумувала Олена-Христина Лебідь.

Раніше ми повідомляли, наречена Розенко Олена-Христина Лебідь потрапила в біду, емоції зашкалюють.

Як повідомляв "Знай.ua", Олена-Христина Лебідь показала, чим зайнятися в пробці.

Також "Знай.uа" писав, що Олена-Христина лебідь з "аферистів в мережах" сама була шахрайкою.