Популярна українська співачка Злата Огневич (справжнє ім'я Інна Бордюг), яка в минулому була народною депутаткою від "Радикальної партії" Олега Ляшка, часто радує публіку яскравими публікаціями в соцмережі Instagram.

Цього разу вона порадувала шанувальників яскравим фото з популярним співаком Melovin, який днями епатажно відсвяткував свій 23-й день народження. Він влаштував гучну вечірку з українськими зірками шоу-бізнесу.

Злата Огневич для свята вибрала ковбойський наряд-джинсова куртка з бахромою, черевики з гострими носами і ковбойський капелюх.

"Якщо ваша вечірка не схожа на день народження @melovin_official, значить, її не було! Тепер, це мої улюблені фото 🖤 Мел, ти неймовірно талановитий артист", - написала Злата.

На дні народженні Melovin з'явився в чорних блискучих штанях і піджаку, ТОПі в сіточку і масивними ланцюгами на шиї. Головною родзинкою став перуку і макіяж – він постав з синіми тінями на очах і темною помадою, а також зробив собі ультратонкі брови. Образ вийшов дуже схожим на Мерліна Менсона.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Шанувальники прийшли в захват від нових фото і написали безліч компліментів як Златі Огневич, так і імениннику.

" Фоточки...No comments😎 🔥", " а ти Найкращий Голос України❤️❤️❤️і дуже дуже красива😍", " ❤ ️ так і є! Шикарні фото, чудові образи", " Ви круті. Дякую, що ви є. Дякую за вашу творчість. Найулюбленіші співак і співачка на одному фото, що може бути краще?!😉 💫 ", "Супер, але Меловін псує картину", " жахливий образ👏 але від Меловіна трохи лячно😂 😂 😂", - пишуть коментатори.

Раніше ми повідомляли, Злата Огневич відчула заздрість на шоу"Маска".

Як повідомляв "Знай.uа", переможниця "Маски" Злата Огневич розповіла про непросте дитинство.

Також "Знай.uа" писав, що король епатажу Melovin вразив перевтіленням в драг-квін, може сміливо змагатися з Кіркоровим.