У Хмельницькому небайдужі школярі допомогли місцевим жителям повернути зниклого собаку.

Детальніше про це пише прес-служба патрульної поліції України в Facebook.

Повідомляється, що інцидент стався ввечері, 12 квітня, на вулиці Гастелло в Хмельницькому. На гарячу лінію 102 зателефонували школярі, які повідомили, що виявили собаку великої породи, яка, ймовірно, загубилася.

Прибулі за вказаною адресою патрульні виявили собаку породи кавказька вівчарка. Дівчинка виглядала охайно, на ній був нашийник і вела вона себе не агресивно. Оскільки в поліцію ніхто не повідомляв про зникнення вихованця, поліцейські почали шукати оголошення в соціальних мережах.

Собака / фото: Патрульна поліція
Собака / фото: Патрульна поліція

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Через кілька хвилин їм вдалося знайти номер власника. Вони подзвонили чоловікові і повідомили, що його собака знайшлася і знаходиться у них. Як тільки господар приїхав на місце, Лола (так звали собаку) радісно побігла йому на зустріч: "Щастю обох не було меж".

Прес-служба патрульної поліції попросила громадян бути уважнішими до своїх домашніх улюбленців і зробити їм на Нашийники жетони з контактною інформацією господарів.

Собака / фото: Патрульна поліція
Собака / фото: Патрульна поліція

Нагадаємо, що у Києві патрульні затримали чоловіка, який скоїв розбійний напад на жінку. Допоміг їм у цьому чотириногий друг.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Челябінській області (Росія) школярі врятували вуличну собаку, яка опинилася в пастці на льоду посеред річки Аше.

Також Знай.uа писав, як маленький "демонічний чихуахуа" на прізвисько Прансер тероризує всю сім'ю.