Маша Єфросиніна, скріншот з відео
Маша Єфросиніна, скріншот з відео

Маша Єфросиніна показала таємний знак, який може врятувати життя

Українська телеведуча і громадський діяч Маша Єфросиніна знову підняла тему домагань і насильства. За її словами, статистика говорить про 78% жінок, які у своєму житті стикалися з домаганнями.

ЗНО, кадр з відео
ЗНО, кадр з відео

Верховна Рада прийняла новий закон про проходження ЗНО: що змінилося

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

13 квітня 2021 року відбулося позачергове засідання Верховної Ради України, на якому скасували обов'язковість проходження державної підсумкової атестації (ДПА) для здобувачів повної загальної середньої освіти в 2021 році.

Михайло Заливако, кадр з відео
Михайло Заливако, кадр з відео

Учасниці "Холостяка" звинуватили колишню Андрія Богдана: "Чоловік все оплатив"

Учасниця нового сезону романтичного реаліті "Холостяк", головним героєм якого став харківський бізнесмен Михайло Заливако, Ганна Сторожук (Богдан) відповіла на деякі питання глядачів.

Сніг, фото: Unian
Сніг, фото: Unian

Погода 15 квітня в Україні розчарує снігом і дощами, тепла не чекайте

У четвер, 15 квітня, на території України прогнозується хмарна і дощова погода. Синоптики Укргідрометцентру прогнозують у західних областях вночі невеликий, вдень помірний дощ та мокрий сніг.

ПриватБанк, скріншот: YouTube
ПриватБанк, скріншот: YouTube

На "ПриватБанк" надходять скарги через блокування

Українці все частіше залишають свої скарги на обслуговування в Державному банку ПриватБанк. Клієнти відзначають не тільки нав'язливі дзвінки, а й вимоги конфіденційної інформації. Цього разу українці скаржаться на хамське ставлення і блокування карт у клієнтів, які не мали заборгованостей та кредитів.