Стало відомо про інцидент, який стався в Туреччині. Судді довелося зупинити матч для того, щоб футболісти поїли. Через Рамадан вони їдять тільки після заходу сонця.

Матч другої турецької ліги між "Гіресунспором" та "Анкарою" був зупинений на 10-й хвилині за наказом судді, і футболісти почали їсти банани, фініки, а також пити воду.

Відео завірусилося, і почало набирати популярність в мережі. За два дні його подивилися практично п'ять мільйонів разів.

Популярні новини зараз
Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф
Показати ще

Футбольний матч, фото: скріншот з відео
Футбольний матч, фото: скріншот з відео

Все через пост Рамадан, який триває цілий місяць. Цього року він закінчиться 12 травня, і під час нього не можна їсти їжу і пити воду після світанку, і аж до заходу сонця.

Футбольний матч, фото: скріншот з відео
Футбольний матч, фото: скріншот з відео

Коли стало темно, матч був зупинений. Ймовірно, що причина була в цьому, але, цікавим моментом стало те, що один з футболістів в цей час отримав травму, і йому потрібна була медична допомога.

Варто відзначити, що в 2018 році воротар Тунісу в товариських матчах кілька разів симулював травму для того, щоб команда встигла перекусити.

Футбольний матч, фото: скріншот з відео
Футбольний матч, фото: скріншот з відео

Муе Ассан зізнався, що це дійсно правда, і про це його попросив сам тренер.

Нагадаємо, Вербна неділя, Чистий четвер і Страсна п'ятниця: названі точні дати свят перед Великоднем. Великдень у 2021-му році припадає аж на 2 травня

Як повідомляв портал "Знай.ua", найсильніші молитви за покійних в батьківську суботу: правильні слова під час Великого посту. Під час Великого посту необхідно молитися за пішли православних близьких

Також "Знай.ua" писав, з шоколадом або вершками? Оригінальні рецепти пасок на Великдень-2021.