Популярна українська співачка, колишня солістка гурту "НеАнгелы" Слава Камінська зараз займається сольною кар'єрою і продовжує радувати шанувальників новими кадрами та ідеями. На цей раз Слава поділилася спекотним кадром в купальнику, а також поставила шанувальникам дуже важливе питання.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Слави Камінської в мережі Instagram.

Публікація Cлави Камінської, фото: Instagram
Публікація Cлави Камінської, фото: Instagram

"Порадьте якийсь серіал. Ніколи не дивилася, але дуже хочеться", - звернулася до своїх підписників Слава Камінська.

Виявляється, в ці квітневі дні Слава сумує і хоче спробувати щось новеньке. Таким новеньким виявилося бажання знайти "свій" серіал. Важко не помітити, що яскравим фото в спокусливому купальнику Слава могла натякнути на легендарну картину "Рятувальники Малібу" з Памелою Андерсон.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Однак підписники почали активно ділитися своїми улюбленими картинами, а також завалювати співачку компліментами її шикарній фігурі і позі з колою та гамбургером.

Ось, що пишуть Славі фанати: "Бріджертони", "Жовте око тигра", "Ранкове шоу", "Корона", "Хід королеви", "Чому жінки вбивають", "Відчайдушні домогосподарки)", "Як уникнути покарання за вбивство", "Чому жінки вбивають, гра акторів, костюми все просто шикарно", "Чужинка".

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram
Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram
Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Раніше повідомляли, у Славу Камінську вселився мер Києва Кличко: "Зворушило до сліз".

Як повідомляв Знай.uа, Слава Камінська вразила схожістю з Тіною Кароль: "Мій перший усвідомлений".

Знай.uа писав, Слава Камінська приголомшила колишнього кільцем з величезним каменем: "Не дзвони мені".