Як відомо, не так давно закінчився показ одного з найпопулярніших шоу в Україні - «Маска». Однак, незважаючи на це на офіційному акаунті проекту в Instagram продовжують радувати новими кадрами.

Цього разу показали детективів шоу, а саме, як вони роблять масаж Андрію Данилку.

Настя Каменських, Дзідзьо, Ольга Полякова, Олег Винник і Андрій Данилко ніяк не могли зрозуміти, хто ж ховається за костюмом, їм не допомогли навіть підказки від самого персонажа.

Детективи зрозуміли, що вся надія на Андрія Михайловича, і почали просити його згадати, хто зі знаменитостей невеликого зросту. Для того, щоб йому краще думалося, експерти вирішили навіть зробити йому масаж - все разом, одночасно.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

"Коли вся надія тільки на Андрія Михайловича! Або неочевидні переваги, коли ти єдиний уважно слухаєш підказки про зіркових героїв" - підписана публікація в соціальній мережі Instagram.

Коли йому почали робити масаж, артист відразу засмущався: "Перестаньте. Я про інше думаю зараз".

Нагадаємо, що переможцем шоу стала українська співачка Злата Огневич. Вона ховалася під костюмом «Сонця».

Раніше ми повідомляли, Андрій Данилко перезбудився на" масці " і кинувся до циклопа. Нещодавно на сторінці "Зірковий шлях" у соцмережі Instagram згадали кумедний момент.

Як повідомляв "Знай.ua", мама Вєрки Сердючки побешкетувала язичком біля моря.

Також "Знай.uа" писав, що мама Вєрки Сердючки не на жарт розійшлася з напівголим хлопчиною.