Відома українська танцівниця і хореограф Олена Шоптенко, яка відома перемогою в першому сезоні "Танців з зірками" порадувала шанувальників свіжим танцювальним відео, яке з'явилося на її особистій сторінці в соціальній мережі Instagram.

Спочатку на записі Шоптенко сумує за переглядом телевізора на дивані, але в якийсь момент їй це набридає і вона починає танцювати і танцювальними па рухатися в бік кухні, де в один момент її спортивний костюм перетворюється в сукню.

За весь ролик хореограф змінила п'ять ефектих нарядів.

"Ще два тижні карантину і я відчуваю, що буду готова навіть заспівати на цьому столі",- написала знаменитість.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

"Не перестаю захоплюватися. Клас", " неймовірно 😍"," до чого ж класна ви👏❤️", " Вааааааууу🔥❤️ богиня😍", " Альона ..! 🔥❤️За кілька хвилин ви передали всю мою бурю емоцій і внутрішнього стану-декрет + карантин🙈 😂. Це шалено ! Вогненно! Красиво! Обожнюю", " Просто обожнюю ваші танці❤️", " відео вау....чекаємо тепер кавер на столі!😂 ", "Супер, молодчина", " Супер! А де ви берете стільки енергії?",- захоплювалися в коментарях шанувальники.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Олена Шоптенко без макіяжу налякала фанатів:"Розмазуєте бруд по обличчю". Олена Шоптенко поділилася зі своїми шанувальниками корисними порадами по догляду за шкірою.

Як повідомляє портал «Знай.иа» Олена Шоптенко видала особистий рецепт ароматної випічки: вкусняшка для всієї родини. Шоптенко зізналася, що обожнює випікати солодощі вдома. Також вона поділилася докладним рецептом смачної випічки.

Також «Знай.иа " писав, що Шоптенко з "танців з зірками" показала справжню пристрасть на власній кухні: "Мама хоче на дискотеку". Шоптенко продемонструвала свої надзвичайні навички в гарячому танці в домашній обстановці.