Популярна українська співачка, актриса і секс-символ Даша Астаф'єва частенько ділиться зі своїми шанувальниками будь-якими публікаціями в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 450 тисяч осіб.

Зараз же вона вирішила поговорити про ігри на виживання, які вирішила влаштувати нинішня весна. Адже кожна дівчина чекає Сонця, посмішок, легких суконь і стану закоханості. Однак поки Даша Астаф'єва вирішила поділитися кращими засобами, в які вона безповоротно закохана.

Даша Астаф'єва, фото: Instagram
Даша Астаф'єва, фото: Instagram

"1. 𝗛𝘆𝗱𝗿𝗮𝗙𝗹𝗼𝗿𝗮 — пробіотична есенція для зволоження, тонізації і сяйва шкіри. Очищаюча есенція-тонік багата пре
і пробіотиками, підтримує мікробіом шкіри, балансує її стан, очищає, живить, заспокоює, комплексно покращує якість шкіри і, що важливо, зовнішній вигляд за рахунок її багатого складу.

2. 𝗠𝗶𝗰𝗲𝗹𝗹𝗮𝗿 𝗙𝗮𝗰𝗶𝗮𝗹 𝗖𝗹𝗼𝘁𝗵𝘀 — міцелярні Серветки для обличчя моя окрема любов.
Злегка текстуровані серветки очищають шкіру і видаляють макіяж, мають міцелярну дію, зберігаючи шкіру зволоженою, завдяки гідратуючим пептидам. Серветки швидко і м'яко видаляють з шкіри забруднення, надлишки жирного блиску і будь-який тип декоративної косметики, при цьому доглядаючи за нею і здійснюючи мікро-масаж.

3. 𝗦𝗼𝗺𝗻𝗶𝗳𝗲𝗿𝗮 𝗥𝗼𝗼𝘁 𝗠𝗶𝘀𝘁 — інтенсивно-зволожуючий, освіжаючий, заспокійливий спрей із захисним бар'єром від УФ-випромінювання і синього світла. Для мене-це благодатний порятунок від спекотного дня, як в умовах вулиці так і приміщення, в сезон кондиціонерів і подорожей на машині або літаку. Спрей оцінять любителі "термальної води", але з 𝗦𝗼𝗺𝗻𝗶𝗳𝗲𝗿𝗮 𝗥𝗼𝗼𝘁 𝗠𝗶𝘀𝘁, крім запатентованої "розумної води", шкіра отримує заряд вітамінів, антиоксидантів і тонізуючий anti-age коктейль на основі екстракту женьшеню", - написала вона в підписі до публікації.
Також Дарина Астаф'єва зазначила, що всі ці продукти не містять парабени, сульфати, гідрохінон, фталати, а також компоненти гормонального, тваринного і гормоноподібного Походження; відбілювачі; синтетичні віддуші і інші агресивні компоненти. Ці кошти не випробовуються на тваринах і є веганськими.

На знімках модель постала в зеленій сукні на тлі рослин з цими засобами. Декольте досить глибоке, тому більша частина грудей знаменитості знаходяться зовні.

Нагадаємо, Даша Астаф'єва показала, як облизує саму себе, українці приголомшені: "Люблю таке"

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Даша Астаф'єва збільшила губи до неймовірних розмірів: "Це чистий наркотик"

Також Знай.ua писав, Даша Астаф'єва показала фото з дитинства, зірку Playboy не впізнати: "Полюбила себе"