Голова Комітету національних збірних УАФ (Української Асоціації футболу) Мирон Маркевич вирішив прокоментувати матч двадцять другого туру УПЛ між донецьким "Шахтарем" і київським "Динамо".

Поєдинок має відбутися в суботу, 17 квітня 2021 року. Колишній тренер дніпропетровського "Дніпра" зазначив, що донецький клуб буде битися, так як для нього перемога в цьому матчі виступає останнім шансом внести будь-яку інтригу в чемпіонат. Бо і нічия поставить крапку на Шансі стати володарем золотих медалей. І тільки в разі перемоги з'являться надії.

Мирон Маркевич, скріншот: Youtube
Мирон Маркевич, скріншот: Youtube

Зараз київське "Динамо" знаходиться на першому місці з 52 очками. Донецький "Шахтар" йде слідом з 45 очками, далі розмістилася "Зоря". Імовірно відомо, що київський клуб гратиме на контратаках, як і завжди проти гірників. Така тактика вже не раз засмучувала донеччан.

Мирон Маркевич
Мирон Маркевич

Популярні новини зараз
Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Всі футболісти "Шахтаря" розуміють значення цього матчу, що є останнім шансом зачепитися за золото в сезоні.

"Але все покаже тільки гра. Думаю, "Шахтар" виграє. З перевагою в один м'яч", - зазначив Мирон Маркевич.

На питання про те, чи вплине фактор того, що матч судитиме Монзуль, на загальну атмосферу в матчі, він відповів, що жінка вже не перший раз судить Класіко. А зараз працюватиме ВАР.

Катерина Монзуль, фото fcdynamo.kiev.ua
Катерина Монзуль, фото fcdynamo.kiev.ua

Нагадаємо, судитиме матч "Шахтар" - "Динамо": вболівальники накинулися на жінку-арбітра

Як повідомляв Знай.ua, тренер "Динамо" Мірча Луческу прокоментував перемогу: "Суддівство? Сидорчуку дали жовту, Забарному зламали ніс"

Також Знай.ua писав, Роман Яремчук заговорив про перехід у донецький "Шахтар": "Мене "Динамо" викинуло на вулицю"