Популярна українська реперка Alyona Alyona (справжнє ім'я – Олена Савраненко) активно веде свою сторінку в соцмережі Instagram і радує багатотисячну армію шанувальників свіжими фото і відео з особистого і творчого життя.

Нещодавно 29-річна артистка розмістила досить пікантну фотографію, стилізовану під шик американських реп-виконавців. Так, Олена позує на червоному дивані з леопардовим принтом.

Варто зазначити, що на артистці мінімум одягу – лише біла сорочка і бежеве боді під нею. Спокусливий образ українська зірка доповнила леопардовими черевиками на підборах і яскравим макіяжем.

У підписі до кадру Савраненко згадала про день народження 18-річної блогерки з Івано-Франківська Юлії Вербинець, яка примудрилася витратити на свято понад 3 мільйони гривень.

"Коли починають рахувати чужі гроші, шик і достатки - я чую галас! На днях до мене в дірект прилетіли декілька запитань щодо однієї леді, яка витратила на свій день народження 3 млн гривень. Я вважаю, якщо вона їх законно заробила, то має право витрачати їх так, як забажає. Можливо, хтось витратив би їх інакше, але то не наш гаманець і не наші гроші. Хтось підписаний на людей з високим достатком, щоб мотивуватися і надихатися. А хтось – щоб рахувати їхні статки і дорікати їм за великі доходи", - написала Alyona Alyona.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Alyona Alyona, фото з Instagram

Нагадаємо, реперка Alyona Alyona втерла носа американській зірці: "Українська музика гримить".

Як повідомляв портал Знай.uа, блогерка Вербинець "просадила" на 18-річчя понад 3 мільйони гривень, половину з них забрав Monatik.

Також портал Знай.uа писав, що Надін з "Холостяк 11" одягла на день народження 8 мінімалок: "Можна було машину купити".