Український співак, телеведучий, колишній учасник гурту "Діо.фільми" і чоловік співачки Надії Дорофєєвої Володимир Дантес часто ділиться з багатотисячною публікою цікавими постами в своєму Instagram.

Нещодавно 32-річний виконавець опублікував на своїй сторінці в соцмережі свіжі фотографії, зроблені на вулиці в Києві. До речі, на кадрах Дантес виглядає дуже стильно – в чорному шкіряному плащі, вільних брюках і кепці.

У підписі до знімків Володимир залишив уривок з пісні культового гурту Nirvana. Чоловік Дорофєєвої вважає, що Курт Кобейн писав класні тексти.

"Come as you are, as you were
As I want you to be
As a friend, as a friend, as an old enemy
Take your time, hurry up
The choice is your, don't be late
Take a rest as a friend as an old memoria
Come dowsed in mud, soaked in bleach
As I want you to be
As a trend, as a friend, as an old memoria
And I swear that I don't have a gun
No I don't have a gun

Класні ж тексти писав Курт..." - зазначив Дантес.

Популярні новини зараз
Біжіть до свого лічильника на початку квітня: українцям уточнили важливий нюанс щодо зняття показників Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Раніше ми писали про те, що Надя Дорофєєва показала, хто її розважає, коли Дантеса немає вдома. Співачка показала, як проводить свій вільний час.

Нагадаємо, чоловік Дорофєєвої Дантес показав кохану дівчину, і це не Надя – красуня з Ізраїлю.

Як повідомляв портал Знай.uа, Володимир Дантес показав, як виглядав до весілля з Дорофєєвою, українці ледь впізнали.

Також портал Знай.uа писав, що Володимир Дантес подарував Наді Дорофєєвій обручку і мало не скинув з даху: "До кінця не далеко".