Українська телеведуча, співачка і блогерка Регіна Тодоренко, яка прославилася зйомками в тревел-шоу "Орел і Решка", а тепер робить своє шоу "П'ятниця з Регіною", любить ділитися з багатомільйонною армією шанувальників публікаціями в своєму Instagram.

Нещодавно 30-річна телезірка розповіла в соцмережі, що останнім часом вона занепокоїлася про своє здоров'я, тому здала тест ДНК.

"Здала ДНК🧬 - тест. Боялася дізнатися про себе щось страшне, але моє усвідомлене ставлення до здоров'я взяло верх, і я об'єктивно подивилася на висновок генетиків (подробиці напишу пізніше). Та й взагалі мені подобається нинішній тренд здоров'я і краси!

Регіна Тодоренко, instagram.com/reginatodorenko/
Регіна Тодоренко, instagram.com/reginatodorenko/

Я помітила, що зараз дівчата все рідше намагаються замаскувати проблеми, все частіше - знайти причини їх виникнення, пройшовши обстеження. Оскільки зовнішня краса безпосередньо залежить від стану організму, все частіше і частіше набирають популярність різного роду чекапи, включаючи діагностику жіночого здоров'я. І якщо раніше жіноче здоров'я вважалося темою, обговорювати яку страшно і ніяково, то зараз про неї намагаються говорити сміливо і відкрито", - написала Тодоренко.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Регіна Тодоренко, фото з Instagram

Раніше ми писали про те, що Регіна Тодоренко розкрила, як скинула 20 кг після пологів: "Щоранку..."

Нагадаємо, Регіна Тодоренко зізналася, що на чоловіка Влада Топалова більше немає часу.

Як повідомляв портал Знай.uа, Регіна Тодоренко вирішила розповісти про всіх своїх чоловіків: "Міцно".

Також портал Знай.uа писав, що Регіна Тодоренко раптово посивіла через аніме: "Вас так спотворюють".