Популярна українська діджейка, модель, секс-символ і екссолістка гурту Nikitа Анастасія Кумейко (Dj Nana) часто радує шанувальників у своєму Instagram гарячими фото та відео.

Крім того, 35-річна зірка активно займається спортом і тому може похвалитися розкішним тілом. І цей раз не став винятком – Анастасія розмістила на своїй сторінці в соцмережі дуже прикантний знімок, на якому вона постала абсолютно оголеною. У підписі до фотографії Кумейко порівняла жінку з квіткою.

"Жінка красива, як квітка. А кожна квітка має бути трохи розпущена 🌹", - грайливо написала Анастасія.

"Ти найкраща квітка!!! 💋💋💋 ", "Точно 😂🔥", "Красотулька 🔥", "Вауууу 🌹😍", - зазначили в коментарях під постом користувачі соцмережі.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

    Анастасія Кумейко, фото з Instagram

    Раніше ми писали про те, що гола екссолістка Nikita Анастасія Кумейко прийняла душ на очах тисяч людей. Настя розмістила в соцмережі пікантний ролик, в якому показала свої "нічні ритуали".

    Нагадаємо, ексNikita Кумейко показала, як водить авто без штанів: "Поліцейські будуть в шоці".

    Як повідомляв портал Знай.ua, екссолістка Анастасія Кумейко показала справжню фігуру без фотошопу: знайдіть відмінності.

    Також портал Знай.uа писав, що Анастасія Кумейко скинула халатик і блиснула шикарними сідницями: "Стільки пристрасті".