Відомий український комік, зірка шоу "Квартал 95" і "Ліга Сміху" Юрій Ткач часто ділиться з фанатами новими фото в Instagram.

Нещодавно красуня-дружина знаменитості, Вікторія, виставила зворушливе фото з коханим, позуючи на одній із сімейних прогулянок. Так, зіркова парочка насолоджувалася теплими весняними днями серед зеленої галявини, а сам шоумен вирішив мило пожартувати над дружиною, погравши з її волоссям і частково сховавшись за зачіскою Вікторії.

Сама ж красуня не могла стримати сміху. Варто відзначити, що сам артист намагається якомога більше часу приділяти сім'ї - дружина і їх 6-річна донька Ліза, яку численні шанувальники також знають, як "крихітку Ліззі", часто підтримують Юрія на виступах, зйомках серіалів і шоу.

"Так і живемо ... 🤪)))

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

@yuriy_tkach"

Фолловери засипали подружжя компліментами: "ви дуже гарна сім'я, щастя вам та здоров'я всій вашій родині❤️😍", "Ви гарно живете,молодці,від вас виходить позитив.", "Класнііі🔥 🔥 🔥"," ви класні, і позитивні😍😍😍🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥обожнюю щасливих людей😍😍😍😍", "❤️❤️❤️❤️❤️обожнюю", " Класні❤️❤️❤️".

Нагадаємо, Юрій Ткач перетворився на Могилевську і перетанцював навіть Яму

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Юрій Ткач з "Квартал 95" розсмішив "дуже серйозним" заняттям

Також портал "Знай.uа" писав, що Юрій Ткач з "Квартал 95" раптово змінив національність