У Мінську, Білорусь, почався суд у справі музиканта Тіми Бєларуських. Суд Московського району Мінська приступив до розгляду кримінальної справи щодо популярного музиканта Тіми Бєларуських, обвинуваченого в незаконному обігу наркотиків.

Тимофій Морозов (справжнє ім'я співака) перебував до суду під заставою. Його звинувачують у придбанні, вживанні та зберіганні амфетаміну масою 0,0375 грама, а також у придбанні гашишу масою 1,9609 грама, його вживанні спільно з іншим обвинуваченим - знайомим музиканта, а також у перевезенні та зберіганні.

Музикант у п'ятницю вирішив не спілкуватися з журналістами перед засіданням суду.

Тіма Білоруських, фото: Instgaram
Тіма Білоруських, фото: Instgaram

Співака затримали в ігровому клубі в Мінську після того, як він, за інформацією білоруської прокуратури, закуповували наркотичні засоби в Інтернеті.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

При обшуку вдома у хлопців знайшли ще й амфетамін. Тіма визнав провину, його відпустили під заставу. Другу пощастило менше - він чекав суду в СІЗО. Кожному загрожує до п'яти років.

До суду Тіма прийшов без нічого і в прекрасному настрої (зі слів адвоката), постить сторіз, жартує і сміється.

Раніше ми повідомляли, Тімі світить не тільки в'язниця, але і повна втрата імені, мільйонний Instagram вже видалили.

Як повідомляв "Знай.uа", Тіму Білоруських можуть позбавити волі через наркотики, музикант пішов на угоду.

Також "Знай.uа" писав, що Лукашенко зізнався в істинному ставленні до Зеленського.