Російська співачка українського походження Наташа Корольова активно веде свою сторінку в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 1,4 мільйона шанувальників.

Зараз знаменитість анонсувала вихід музичної передачі "УДачный чарт", в якому вона стала ведучою. Прем'єра запланована на завтра, 17 квітня.

"17 квітня о 9:00 ранку починаємо разом на каналі @muztv розігріватися, а ввечері о 19: 00 в @vegascityhall будемо запалювати під улюблені пісні !!!", - написала співачка.

"Найкраща!!!Пощастило ж Ігорю, що стільки років, його пісні виконує Наташа, тільки тому вони не забуті))) Наташа-Талант!", "Обов'язково подивлюся", " Наташа наша русалочка. Ти найкраща!", "Ой вибачте, яких хітів? Мені 30 років хітів не знаю, жовті тюльпани були в 80-ті", - писали в коментарях шанувальники.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Наташа Корольова оскандалилася через 19-річного сина:"який жах". Наташа Корольова похвалилася талантом сина, але думки шанувальників розділилися

Як повідомляє портал «Знай.иа» Чоловік королевою Тарзан спустив штани і помахав своєю "гордістю": "Фізкультпривет". Нещодавно чоловік знаменитості, Сергій Глушко, більш відомий як Тарзан, виставив компрометуюче фото, на якому позував з оголеним торсом у власному домашньому фітнес-клубі.

Також «Знай.иа " писав, що Королева і Тарзан після чуток про розлучення поділилися сімейною ідилією:"чудові". Сергій Глушко, більш відомий як танцюрист Тарзан, чоловік співачки Наташі Корольової показав сімейну ідилію з дружиною в Instagram.