Відомий український танцюрист і переможець "Танців з зірками" з Ксенією Мішиною Євген Кот часто радує шанувальників кадрами зі свого яскравого життя.

Цього разу він поділився з фанатами фотографіями з нової професійної фотосесії.

Чоловік позував на блакитному тлі з незвичайною зачіскою – укладанням з проділом. На ньому чорні штани і біла напівпрозора сорочка в квітковий принт.

"Працюємо над красою!",- пише Женя.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Фанати прийшли в захват від нової фотосесії і відзначили, що він просто вогонь і шикарний чоловік.

"Дуже😍", "Євген-людина просто️️", "згодна з вами на всі️", " Євген ето ж шикарно🔥 🔥", " чи то сорочка красива, чи То чоловік в ній шикарний🙈 🙃 😂", - пишуть коментатори.

Нагадаємо, він опублікував пост в Instagram, де показав кадри з нової фотосесії в помаранчевому освітленні. Він позує в чорній водолазці і звернувся до шанувальників через новий сезон популярного танцювального проекту.

"У ролі кого хочете бачити мене на @tanci1plus1: суддею чи учасником? І звичайно ж мені цікаво чому))))!",- пише кіт.

Шанувальники з радістю відгукнулися на прохання танцюриста і почали писати свої варіанти. У тому числі українці писали, що у Жені красиві риси обличчя і пластика при танці.

Раніше ми повідомляли, суддя "Танців з зірками" Чапкіс розповів про молодшу на 50 років дружину.

Як повідомляв "Знай.uа", Женя Кот готовий повернутися в" Танці з зірками", але не тільки як учасник.

Також "Знай.uа" писав, що колишній партнер Ксенії Мішиної Євген Кот потряс оголеним тілом перед Настею Каменських.