Стало відомо про те, що подружжя патрульних з міста Дніпро разом з колегами рятували людей з пожежі. Про це повідомили на сторінці Міністерства внутрішніх справ у соціальній мережі Facebook.

Таким чином повідомляється, що сім'я Анни Сторожук і Костянтина Недобойчука готові завжди прийти на допомогу іншим, навіть якщо для цього доведеться ризикувати власним життям або здоров'ям.

Інцидент трапився в четвер, 15 квітня. Подружжя йшло до навчального закладу, щоб забрати звідти свою дитину. Раптом по дорозі вони побачили, що з однієї з квартир в будинку на вулиці Орловській йде густий дим.

Ті відразу зрозуміли, що потрібна допомога, і побігли туди рятувати людей. Сусіди, які спостерігали за обстановкою заявили, що рятувальників, поліцію і швидку допомогу вони вже викликали.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Люди розповіли нам, що там знаходиться 70-річний чоловік, який майже не ходить самостійно, — каже Костянтин, — тому оскільки була небезпека для життя людини, я вирішив зайти в будинок».

Зайшовши в квартиру перший раз, людей він там не виявив, і тільки з другого разу накрившись мокрим рушником він витягнув з приміщення людини. У чоловіка були опіки кінцівок.

На місце прибули рятувальники, які загасили пожежу, а чоловіка госпіталізували до лікарні. Зі спокійною душею подружжя відправилося далі за дітьми.

Нагадаємо, що у Києві патрульні затримали чоловіка, який скоїв розбійний напад на жінку. Допоміг їм у цьому чотириногий друг.

Як повідомляв портал Знай.ua, у Челябінській області (Росія) школярі врятували вуличну собаку, яка опинилася в пастці на льоду посеред річки Аше.

Також Знай.uа писав, як маленький "демонічний чихуахуа" на прізвисько Прансер тероризує всю сім'ю.