В Україні вдалося погасити заборгованості із зарплати 1421 працівнику.
Про це повідомили у пресслужбі Міністерства юстиції України у Фейсбуці.
Протягом 5-11 квітня органи Державної виконавчої служби стягнули 17,2 мільйона гривень заборгованості з виплати заробітної плати для 1421 працівника.
Найбільша сума в 3,3 мільйона гривень була стягнута органами Державної виконавчої служби в Кіровоградській області з комунального підприємства "Теплокомуненерго" на користь 258 працівників. Кошти списані з рахунку боржника.

Виконавчі документи пред'явлені на виконання в березні 2021 року.
Вже з початку цього року органи державної виконавчої служби Міністерства юстиції стягнули 174,5 мільйона гривень. Заборгованість із зарплати повністю погасили 13 742 працівникам.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Вчителі недоотримують зарплат на десятки мільйонів гривень-назріває масштабний"страйк". Освітяни з різних регіонів України повідомляють про критичність ситуації та готовність до протестів.

Як повідомляє портал «Знай.иа» Індексація пенсій в Україні - які громадяни не витягнуть "щасливий квиток". Пенсіонерам знову почали затримувати виплати, а влада мовчить

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Також «Знай.иа " писав, що Колишній роботодавець "забув" віддати всю зарплату: що робити і як відвоювати свої кровні. Українці, які зважилися звільнитися, можуть розраховувати на те, що роботодавець виплатить всю зароблену суму в день звільнення.