Відомий український телеведучий і інтерв'юер Анатолій Анатоліч частенько радує своїх шанувальників всілякими фотографіями і відео на сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 180 тисяч чоловік.

16 квітня 2021 року ведучий разом зі своєю дружиною Юлією Бойко святкує одинадцяту річницю весілля. Він опублікував фотографію своєї дружини, зроблену під час пересування на човні. Анатолій зазначив, що дуже сильно любить цю прекрасну дівчину.

"10 років як я одружений на цій прекрасній дівчині. Люблю дуже сильно❤️", - написав Анатолій Анатоліч у підписі до публікації.

Юлія Бойко на своїй сторінці теж опублікувала кілька постів на тему їх річниці.

"З нашим днем, улюблений мій. Я пам'ятаю день знайомства. Я пам'ятаю кожне побачення. Я пам'ятаю день, коли ми стали жити разом. Я пам'ятаю, коли і де ти зізнався мені в любові. Я пам'ятаю, як ти зробив мені пропозицію. Пам'ятаю, як сказала, що вагітна в перший раз...у другій ...і в третій... Дякую Тобі за всі наші дні разом і за те, що робиш мене найщасливішою кожен день💞", - написала жінка в підписі до публікації.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Нагадаємо, майбутній тато Анатоліч знайшов спосіб схуднути, поверне у форму будь-якого: справа зовсім не в калоріях

Як повідомляв "Знай.ua", кум Лободи Анатоліч скоро стане татом, ось чим займається його старша дочка: "Мій котик"

Знай.ua писав, Анатолій Анатоліч показав забаганки вагітної дружини: "Біляш з м'ясом і згущеним молоком"