Українці все частіше залишають свої скарги на обслуговування в Державному банку ПриватБанк. Клієнти відзначають не тільки нав'язливі дзвінки, але і вимоги конфіденційної інформації.

Цього разу українці скаржаться на те, що банк по три доби утримує кошти і операції зависають. Хоча він має право розпоряджатися своїми коштами в будь-який зручний час. Відповідний відгук клієнт опублікувала на сайті Мінфін.

"Майже сім років є клієнтом, є особисті карти. Відкрито рахунок фоп. Після сплати податків перекладаю на особисту карту гроші з рахунку фоп. Перший переклад о шостій вечора, переклад не виконується, зависає. Вирішила, що у них збій. Повторила заявку, переклад не виконується до 11 ранку, скасувала заявки, написала в чат Підтримки Приват-бізнес. Оператор нічого виразного сказати не змогла. Подала ще одну заявку, година пройшла, платіж так і висить»на перевірці". Дві години марного листування з операторами, які не змогли пояснити, чому гроші зависли, спочатку говорили про збій, потім дійшли до того, що перевіряють на момент «злочинної діяльності». Фоп! З сплаченими податками! Минуло 12 годин, заявка на розгляді. Чекайте один день, потім два дні, потім три (цитую оператора, який не міг вирішити, скільки мені чекати)", - стверджує клієнт.

Чоловік зазначив, що йому терміново потрібні були гроші і як ФОП він міг без обмежень розпоряджатися своїми коштами, однак банк позбавив його такої можливості.

"Епілог. Через добу ситуація не змінилася. Знову написала в чат Підтримки. Тепер причина зависання грошей вже не в перевірці "злочинної діяльності«, а в тому, що у мене"проблема з картою". Приват не може перевести гроші з розрахункового рахунку Привату на активну і не прострочену карту Привату! Смішно! За підсумком вдалося вивести гроші на карту іншого банку. Висновок: закриваю всі рахунки і припиняю з ними співпрацю! Ось так державний банк заохочує людей працювати по-білому. Схоже, він проти державної стратегії вивести бізнес з тіні і створити нормальні умови підприємцям", - пише клієнт.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

У банку відреагували на повідомлення і написали, що докладніше розберуться в ситуації, яка склалася.

Раніше ми повідомляли, ПриватБанк роздає дані українців, як на ярмарку, новий номер вже не допоможе.

Як повідомляв "Знай.uа", виверти банків на кредитах викрили, як не потрапити на гігантські відсотки.

Також "Знай.uа" писав, що ПриватБанк закриває відділення по всій Україні.