Популярна модель і блогерка Олена Омович, яку вже встигли прозвати українською Кардашьян, активно веде соціальну мережу Instagram, де ділиться досить відвертими фото і відео з більш ніж 1,5 мільйонами фоловерів.

Дівчина прославилася ще й тим, що весь час змінює себе за допомогою пластичних хірургів, сильно змінивши не тільки обличчя, але і тіло, в тому числі може похвалитися великими імплантатами в грудях і сідницях.

Так, зірка виставила спокусливе фото, сидячи на м'якому пуфі в кімнаті, яка є мрією кожної дівчинки - власнійї білосніжній гардеробній, де на тлі знаменитості красувалися полички з туфлями, а також вішалки з одягом.

Сама ж Альона приміряла лише еротичну спідню білизну чорного кольору, грайливо зібравши волосся назад і доповнивши образ нюдовим макіяжем. Модель жартівливо поскаржилася, що сидить в такому вигляді просто тому, що їй нічого надіти, проте не забула блиснути пишними грудьми і тонкою талією.

Популярні новини зараз
Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку "Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

"Мам, мені нічого надіти ♪

Mom, I have nothing to wear🤔😅"

Фолловери не пройшли повз: "Просто шафа маленька😉 🤣", "нікого не бентежить рука з лівого боку? Через те, що талію "здавлювали", рука вийшла непропорційно широкою в лікті, а права висить, як мотузочок🤣 🤣 🤣", " що з рукою?", "Без одягу теж добре), "" ти вже одягнена, інші речі тобі не потрібні 😄".

Раніше ми писали про те, що Альона Омович перетворилася на казкову Рапунцель.

Нагадаємо, повністю гола українська Кардашьян Омович пустила фанатів з собою у ванну

Як повідомляв портал Знай.uа, українська Кардашьян Омович без макіяжу викотила силіконові кулі з басейну