16 квітня 2021 року на телеканалі "СТБ" стартував сьомий епізод всіма улюбленого українського проекту "Холостяк-11" з Харківським бізнесменом Михайлом Заливако, який шукає свою любов.

На проекті залишилося всього сім учасниць: Юлія Бельченко, Анна Богдан, Джессіка Чеги, Тетяна Шевцова, Дарина Ставнича, Розалі Номбре і Юлія Карнаух. Зараз вони продовжують впізнавати себе більше в Єгипті. І поки Михайло був на другому індивідуальному побаченні з Юлією Карнаух, після Розалі Номбре, Григорій Решетник запропонував іншим шістьом учасницям пограти в шашки.

"Холостяк", скріншот: СТБ
"Холостяк", скріншот: СТБ

Дівчата розділилися на дві команди: Джессіка, Розалі і Юлія "Зайка" проти Анни, Тетяни і Дарини. У підсумку остання команда, учасниці якої були в чорному-перемогла. Переможеній команді потрібно було виділити найслабшу учасницю і вони вибрали "зайчика".

"Ти втрачаєш право йти на найближче побачення з Михайлом, на яке він тебе запросить", - каже Григорій Решетник.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще

Після цих слів стало відомо, що зустріч між "Холостяком" і цією учасницею повинна була відбутися ось-ось, проте Юлія була змушена віддати своє місце Джесіці.

"Холостяк", скріншот: СТБ
"Холостяк", скріншот: СТБ

Нагадаємо, "Холостяк" Заливако подарував перший поцілунок в Єгипті своїй "подрузі": "Змушений". Їм потрібно було вибрати з переліку предметів, кожен з яких коштував певну кількість часу, найнеобхідніші.

Як повідомляв "Знай.ua", Андрій Богдан проплатив "Холостяка"? Анна відповіла на питання про свого чоловіка

Знай.ua писав, ведучий " Холостяка" Григорій Решетник поділився важливою подією для Родини: "Сюрприз"