17 квітня 2021 року в Києві відбудеться головний поєдинок всього другого туру, так як "Шахтарю" необхідно буде вигравати "Динамо", щоб згодом розраховувати на завоювання золотих медалей.

Матч пройде на НСК "Олімпійський". Початок о 19: 30 за київським часом. Головним арбітром виступить жінка - Катерина Монзуль. Ймовірно, що вже цей поєдинок вирішить, хто ж перебуватиме на першому місці в турнірній таблиці до закінчення сезону. Адже зараз "Динамо" займає 1 сходинку - у київського клубу 52 очки. "Шахтар" йде слідом з 45 очками.

Динамо - Шахтар, скріншот: Youtube
Динамо - Шахтар, скріншот: Youtube

Якщо донецький клуб не зуміє обіграти киян, ймовірність того, що "Динамо" просто втратить здобуту перевагу - дуже мала.

Подивитися матч на території України в прямому ефірі можна в декількох джерелах. Трансляція відбудеться на телеканалі "Футбол 1", Початок о 19:25. Ще українське класико можна буде подивитися на платформі oll.tv, якщо ви маєте відповідну підписку.

Популярні новини зараз
У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку
Показати ще

Динамо - Шахтар, скріншот: Google
Динамо - Шахтар, скріншот: Google

"Динамо", швидше за все, вибере дуже обережну тактику і з перших хвилин гратиме від оборони. Ставка буде зроблена на користь швидких вертикальних атак без тривалого контролю м'яча, користуючись простором, заздалегідь створеним на своїй половині поля, змушуючи "Шахтар" використовувати в атаці все більше гравців.

"Шахтар" сьогодні грає без Коноплянки та Ісмаїлі, які раніше отримали травми. А ось у "Динамо" дуже багато гравців відсутня, включаючи Нещерета, Бурду, Белуце, Костевича і Вербича. Сергій Сидорчук дискваліфікований, а Циганков і Бесєдін тільки відновилися після травм.

Динамо - Шахтар, скріншот: Youtube
Динамо - Шахтар, скріншот: Youtube

Нагадаємо, легендарний український тренер Мирон Маркевич розповів про перемогу "Шахтаря" над "Динамо"

Як повідомляв "Знай.ua", судитиме матч "Шахтар" - "Динамо": вболівальники накинулися на жінку-арбітра

Знай.ua писав, тренер "Динамо" Мірча Луческу прокоментував перемогу: "Суддівство? Сидорчуку дали жовту, Забарному зламали ніс"