Молода модель і переможниця "Супер Топ-моделі по-українськи" Таня Брик частенько радує своїх шанувальників в соціальній мережі Instagram всілякими корисними відео і текстами, а також оголеними фотографіями і просто своєю красивою зовнішністю.

На дівчину підписано понад 280 тисяч осіб, з якими зараз вона поділилася дуже милим відео в Stories. Ще вчора стало відомо, що модель знову відправляється за кордон, працювати за контрактом. Таня заявила, що далі Це досить незвично останнім часом і навіть трохи страшно. Однак зовсім ненадовго.
Переможниця "СТМПУ" виставила відео свого ранкового підйому. Таня Брик розгорнула горизонтальне відео по вертикалі. І можна помітити, що дівчина спала абсолютно гола, прикриваючи груди рукою. На тлі грає пісня всіма відомої британської рок-групи Arctic Monkeys - "I Wanna Be Yours".

Таня Брик, скріншот: Instagram Stories
Таня Брик, скріншот: Instagram Stories

Таня Брик, скріншот: Instagram Stories
Таня Брик, скріншот: Instagram Stories

"Давненько я не їздила за контрактом за кордон.... так незвично і навіть трохи страшно 😂 але я не на довго) тому не сумуйте❤️", - написала Таня Брик в останній публікації в профілі.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

Нагадаємо, переможниця "СТМПУ" Таня Брик встала в позу кішечки через ненависть: "Мене використовують"

Як повідомляв "Знай.ua", оголена переможниця "СТМПУ" Таня Брик постаралася прикритися, але не змогла: частина "душі" потрапила в кадр

Знай.ua писав, переможниця "СТМПУ" Таня Брик показала ідеальні вправи для шикарного тіла, всього кілька хвилин