За вікном в українців у ці квітневі дні похмура та прохолодна погода, однак, як обіцяють синоптики, така картина триватиме не більше тижня. А це означає, що є шанс побільше провести вдома за корисними справами.

На цей раз ми пропонуємо всім дачникам і городникам дізнатися, чим корисно органічне добриво для цибулі. Як воно допомагає харчуванню рослини, і як захищає від кореневої гнилі.

Про це стало відомо завдяки публікації Telegram-каналу "Цветущий сад".

Вирощування зеленої цибулі, фото: кадр з відео
Вирощування зеленої цибулі, фото: кадр з відео

Хоча цибуля відноситься до невибагливих культур, щоб вона радувала городників хорошою врожайністю, її необхідно регулярно підгодовувати. Особливо важливо робити це навесні, коли овочу так не вистачає корисних речовин.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Деревний попіл: використовується цей продукт для підгодівлі молодого лука і в чистому вигляді. Для приготування настою 2 склянки просіяної деревної золи треба розвести у відрі теплої води. Застосовувати продукт для поливу можна на наступну добу після його приготування. В цьому випадку підгодівля буде максимально корисною для рослини.

Раніше повідомляли, сусід вже на городі! Як виростити картоплю на заздрість всім - корисні поради.

Як повідомляв Знай.uа, як підготувати теплицю і скільки насіння салату, моркви і капусти потрібно на грядку: на замітку городнику. 

Знай.uа писав, як правильно доглядати за часником і отримати щедрий врожай: поради городникам.