Відомий російський продюсер Йосип Пригожин тепло привітав свою кохану, співачку Валерію з 53-річчям. Зірка шоу-бізнесу повідомив, що йому просто пощастило бути поруч з такою дивовижною жінкою.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Йосип Пригожина в мережі Instagram.

Публікація Йосипа Пригожина, скріншот: Instagram
Публікація Йосипа Пригожина, скріншот: Instagram

"Я просто кохаю тебе! З Днем народження, моя улюблена дівчинка. Я впевнений, що мені просто пощастило бути поруч з такою прекрасною жінкою, як @valeriya Я не боюся і не соромлюся говорити про це привселюдно.", - написав Йосип.

Йосип Пригожин поділився фотографією співачки Валерії, зробленої крупним планом. У коментарі знаменитість нагадав підписникам, що сьогодні виконавиця святкує свій 53-ий день народження і зізнався іменинниці в коханні.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Відомий продюсер радий завжди і в усьому підтримувати свою кохану. Йосип Пригожин впевнений, що в житті йому дуже пощастило, адже він знаходиться поруч з такою жінкою, як Валерія. Наприкінці своєї публікації музичний продюсер додав:"Я не боюся і не соромлюся говорити про це привселюдно".

Першими на публікацію Йосипа Пригожина відреагували такі знамениті артисти, як Максим Галкін, Ігор Ніколаєв, Яна Рудковська і Ольга Орлова, які привітали співачку Валерія з днем народження і побажали їй міцного здоров'я, щастя, благополуччя, підтримки з боку близьких людей і кохання.

Віддані шанувальники приєдналися до привітань і написали, щоб виконавиця завжди світилася від позитивних емоцій, всі її мрії і бажання виконувалися дуже швидко, і вони завжди дарувала оточуючим посмішки.

Раніше повідомляли, Оля Полякова зізналася, хто із зірок шоу-бізнесу її бісить - Тіна Кароль у списку.

Як повідомляв Знай.uа, Віра Брежнєва розкрила головний секрет, ніхто не знав: "Я в очікуванні".

Знай.uа писав, Саніна, Бужинська і Цибульська берегли невинність для чоловіка: хтось потрапив в лапи тирана, хтось в щасливий шлюб.