Чоловік співачки Наташі Корольової танцівник та стриптизер Сергій Глушко, який виступає під псевдонімом Тарзан, зібрався влаштувати грандіозне шоу зі співами й танцями.

На своїй сторінці в Інстаграмі Тарзан опублікував афішу запланованого на 23 квітня, заходу. Сергій Глушко, зокрема, пообіцяв атмосферну вечірку, конкурс караоке, мексиканські частування, призи та інтерактив зі знаменитістю.

"23 квітня, веселимося, співаємо, танцюємо! 😁 😁 😁 ",- написав Сергій Глушко в описі до фото. Сергій Глушко

Тарзан, instagram.com/tarzan___official
Тарзан, instagram.com/tarzan___official

Слід зауважити, що не всі впевнені в успіху такого дійства. У коментарях зауважують, що це будуть намарно викинуті гроші.

Популярні новини зараз
В Україні хочуть позбавитися хрущовок: що чекає на власників житла Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

"Ваша найбільша коштовність - це Наташа! Наташа - талант і красуня!", "Сергій, удачі вам і гарного настрою!!! 🔥 я обожнюю вас і вашу дружину особливо 😍", "Молодці, щастя Вашій родині 👏 👏 👏 👏", "День народження і смерті Шекспіра....", "І хто на це піде ? Просто викинути гроші або втрачені тітки", "Ех блін!!! Кордони закриті, я в Фінляндії. Я б з величезним задоволенням провела вечір з Тарзаном.", - пишуть у коментарях.

Коментарі, instagram.com/tarzan___official
Коментарі, instagram.com/tarzan___official

Коментарі, instagram.com/tarzan___official
Коментарі, instagram.com/tarzan___official

Нагадаємо, Наташа Корольова оскандалилася через 19-річного сина: "Який жах". Наташа Корольова похвалилася талантом сина, але думки шанувальників розділилися

Як повідомляв портал "Знай.ua", Наташа Корольова залишила Тарзана і поїхала за "урожаєм": "Королева дачі". Наташа Корольова стала ведучою музичної передачі

Також "Знай.ua" писав, чоловік Корольової Тарзан спустив штани і помахав своєю "гордістю": "Фізкультпривіт". Сергій Глушко показав незвичайне фото, а думки шанувальників розділилися