Російська естрадна співачка і актриса Крістіна Орбакайте частенько радує своїх шанувальників новими фотографіями і відео в соціальній мережі Instagram, де на неї підписано більше 2 мільйонів чоловік.

Зараз жінка опублікувала сімейний знімок, на якому постала з двома своїми синами - 29-річним Микитою Володимировичем Пресняковим і 22-річним Дені Руслановичем Байсаровим. Вони припадають Аллі Пугачової онуками. Примадонна теж знаходиться на знімку зі своїми дітьми, включаючи і Христину Орбакайте - з Єлизаветою і Гаррі, які народилися в 2013 році завдяки сурогатній матері. Діти Алли Пугачової молодше синів її дочки, яка виступає для двійні Примадонни і Максима Галкіна старшою сестрою.

"ДОНЬКИ - Матері❤️", - написала Крістіна Орбакайте у підписі до публікації.

Крістіна Орбакайте, скріншот: Instagram
Крістіна Орбакайте, скріншот: Instagram

"Ці красиві і талановиті люди", "Красива, мила сім'я!❤ ️🙌", "Ви прекрасні!!! Здоров'я, щастя і благополуччя всій Вашій родині😍", "Такі всі красиві і щасливі😍. Бажаю всій вашій великій родині щастя і любові❤️❤️❤️", "Які гарні дітки у Вас Христина!❤️", - написали користувачі в коментарях до публікації.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

Нагадаємо, Галкін змусив Пугачову стрибати і гратися немов юну бешкетницю: "Весело було всім..."

Як повідомляв "Знай.ua", "Так схожа на...": Орбакайте звернулася до молодшої внучки Пугачової

Знай.ua писав, Христина Орбакайте показала, якою виросла внучка Алли Пугачової: "Очі не відвести"