Тайсон Барселлос Фреда, бразильський футболіст, півзахисник клубу "Інтернасьонал" та національної збірної Бразилії, попрощався з "Шахтарем".

Футболіст покинув донецький клуб "Шахтар" після восьми років виступів. Тайсон після прийняття такого рішення збирається продовжити кар'єру на батьківщині в "Інтернасьоналі".

Тайсон Барселлос Фреда попрощався з командою і отримав приємні подарунки від генерального директора "гірників" Сергія Палкіна. Про це йдеться на сайті Football.ua.

Тайсон Барселлос Фреда, instagram.com/taisonfreda7
Тайсон Барселлос Фреда, instagram.com/taisonfreda7

Як зазначається, бразильцеві вручили футболку з 299 номером і статуетку м'яча також з цією цифрою. Вона символізує кількість ігор, які гравець провів за Шахтар.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Варто нагадати, що останні 11 років Тайсон грав в Україні. У 2010 році він поповнив ряди харківського Металіста, а у 2013 став гравцем донецького клубу "Шахтар".

Нагадаємо, Тайсон знайшов Бога в Instagram і поскаржився на "Шахтар" через себе ж: "Допоможи мені бути сильним". Футболіст з донецького "Шахтаря" звернувся до Бога через переведення в дубль

Як повідомляв портал "Знай.ua", Роман Яремчук заговорив про перехід у донецький "Шахтар": "Мене "Динамо" викинуло на вулицю". Роман Яремчук прокоментував можливість переходу в "Шахтар"

Також "Знай.ua" писав, капітану національної збірної зламали ногу просто під час матчу: зігнулася, немов тростинка. Матч п'ятого туру в'єтнамського чемпіонату з футболу запам'ятався глядачам моторошним епізодом