Дуже тривожні новини прийшли просто з матчу п'ятого туру в'єтнамського чемпіонату з футболу. У матчі між командами "Хошимін Сіті" і "Ханой" стався дуже моторошний інцидент.

На 27-й хвилині матчу "Ханой" розгортав свою атаку. М'яч був у До Хюнг Дунга - капітана збірної В'єтнаму. Він віддавав передачу на партнера, і в цей момент Нго Хоанг Тхінь підкотився під нього в брутальному підкаті.

Про це стало відомо завдяки повідомленню тайського телеканалу "Khán Đài Online".

Тхінь влетів просто в ногу Дунга, зламавши її. Матч призупинили майже на 10 хвилин, а травмованого футболіста довелося відвозити на машині швидкої допомоги. Нго вибачився перед постраждалим, отримав пряму червону картку і тут же відправився в тунель і підтрибунне приміщення.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Травма Дунга, скріншот: YouTube
Травма Дунга, скріншот: YouTube

"Ханой" без Дунга здобув впевнену перемогу з рахунком 3:0. Також відомо, що "Ханой" зараз очолює турнірну таблицю чемпіонату В'єтнаму. На жаль, поки невідомо, коли Дунг зможе повернутися на поле.

Також варто нагадати нашим читачам, що в середу, 17 березня, стало відомо про те, що припинило битися серце колишнього гравця "Шеффілд Юнайтед" Стіва Ягелки. Футболіст помер у віці 43 років. Про це йдеться в повідомленні клубу в соцмережі Twitter. У "Шеффілд Юнайтед" висловили співчуття рідним спортсмена. При цьому причини смерті колишнього футболіста не розголошуються.

Раніше повідомляли, колишня Аршавіна може загинути після втрати носа: хвороба розвинулася після розлучення.

Як повідомляв Знай.uа, Тайсон знайшов Бога в Instagram і поскаржився на "Шахтар" через себе ж: "Допоможи мені бути сильним".

Знай.uа писав, день з легендою і нові перемоги: "Барселона" спільно з Rakuten Viber готує фанатам незабутній сюрприз.