На Instagram-акаунті Troeshchina INSTA, який спеціалізується, в основному, на новинах з району "Троєщина", з'явилася інформація про оперуповноваженої зі сталевими м'язами Юлії Тимчук.

Відомо, що 25-річна дівчина продовжує працювати у відділі кримінальної поліції, а поза службою займається кікбоксингом і бодібілдінгом. Сама вона родом з Полтави і вибрала роботу в правоохоронних органах завдяки хрещеному батькові, який сам виступає співробітником відділу кримінальної поліції у справах дітей.

Поліцейська, фото: Instagram
Поліцейська, фото: Instagram

8 років тому, в 2013 році їй запропонували посаду молодшого інспектора з безпеки і нагляду в жіночій виправній колонії і Юлія не відмовилася.

"Далі я прагнула працювати у відділі карного розшуку. Двері цієї служби для мене відкрилися після закінчення Національної академії внутрішніх справ у 2020 році. Зараз я оперативний співробітник сектору розшуку злочинців і зниклих громадян відділу кримінальної поліції Деснянського управління поліції", - каже Юлія Тимчук.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати
Показати ще

Поліцейська, фото: Instagram
Поліцейська, фото: Instagram

Спортсменка часто жартує, що встигла вийти заміж і успішно поєднати роботу з сім'єю під час навчання. Вона також, як і чоловіки, затримує правопорушників, проводить оперативні заходи і ходить на відпрацювання території.

Юлія зазначає, що багато хто дотримується думки, що в карному розшуку немає місця жінкам, але згодом змінюють свою думку, визнаючи тебе професіоналом.

"Свій вільний час приділяю сім'ї та улюбленому хобі - бодібілдингу та кікбоксингу", - підсумувала Тимчук.

Нагадаємо, під Києвом тендітна леді в рожевому вирубала копа держаком від лопати

Як повідомляв "Знай.ua", подружжя поліцейських витягли з палаючої квартири пенсіонера - готові пожертвувати собою заради інших

Знай.ua писав, історії зі щасливим кінцем: як копи благополучно знаходили і повертали додому маленьких "потеряшек"