Відома українська співачка, тренер вокального проекту "Голос країни", а також телеведуча шоу "Танці з зірками" Тіна Кароль частенько радує своїх шанувальників всілякими фотографіями і відео в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 1,8 мільйона чоловік.

Зараз на одному з неофіційних акаунтів з'явився фрагмент десятого сезону всіма відомого шоу на українському телебаченні, яке виходить на "Новому каналі" під назвою "Хто зверху?". У ньому, як видно, взяли участь Тіна Кароль, співачка Tayanna і Катерина Кухар - Леся Нікітюк виступає ведучою вже безліч сезонів поспіль.

Тіна Кароль, скріншот: YouTube
Тіна Кароль, скріншот: YouTube

Учасницям потрібно було читати по губах слова, які вимовляла Нікітюк. І наступним словом було "шуруп". Однак Тіна Кароль лише довго вдивлялася в телеведучу, а потім і зовсім просто розвернулася і пішла в кінець ряду.

"Ну блін, це нереально, будь просто піде і все", "Так у Тіни зір -100, як у мене, для того, щоб прочитати по губах їх потрібно спочатку побачити🤣", "Я в будь-якій ситуації", - написали користувачі в коментарях.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, "Краща подружка...": Тіна Кароль зізналася кому дзвонить ночами поскаржитися

Як повідомляв "Знай.ua", Тіна Кароль показала свою юну копію, красунь не відрізнити: навіть наряди однакові

Знай.ua писав, танці Тіни Кароль посеред пляжу потрапили в мережу: її фігурі позаздрить кожна.