Відома українська співачка Оля Полякова провела тренування для своїх шанувальників на київському стадіоні "Динамо".

Відповідний ролик зірка опублікувала на своїй сторінці в Instagram.

Відомо, що під час нового весняного локдауна Оля Полякова вирішила запустити другий сезон свого проекту "Полявідіння", який вона присвятила здоровому способу життя. Виконавиця щодня проводить з шанувальниками тренування або показує корисні рецепти.

Цього разу співачка вирішила змінити домашню обстановку і вирушила на київський стадіон "Динамо", розташований в центрі. Перед тим, як почати тренування, Полякова розповіла, що поїхала на зустріч з тренером з розрядженим телефоном, тому їй довелося довго вирішувати питання про те, як провести трансляцію.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

"Я прийшла на тренування з розрядженим телефоном. І мені довелося дуже довго входити в свій аккаунт з телефону прекрасної Саші, мого тренера, і тому тренуванні бути! Тому всі, хто зараз лежить, стоїть, сидить, спить піднімає свої прекрасні сідниці і починаємо займатися!",- заявила Оля Полякова.

Разом з цим співачка вирішила продемонструвати свої накачані сідниці і енергійно покликала всіх займатися разом з нею. Під відео Полякова зазначила, що сьогоднішнє тренування присвячене стегнам, сідницям і пресу.

Нагадаємо, що Оля Полякова заговорила про буденні речі і розповіла про свій будинок.

Як повідомляв портал Знай.uа, Оля Полякова виставила яскраве відео, здивувавши шанувальників незвичайною пародією.

Також Знай.uа писав, що Оля Полякова поділилася новим відео, але думки шанувальників розділилися.