Президент України Володимир Зеленський прибув з офіційним візитом до Франції, вчора, 16 квітня, для зустрічі з главою країни Еммануелем Макроном.

Так, а сьогодні на своєму офіційному акаунті в Інстаграмі глава держави виставив новий пост, в якому лаконічно відповів навіщо прилетів до Франції.

"Ми говоримо, щоб гармати мовчали!", - написав Зеленський у пості, маючи на увазі можливість закінчити війну на Донбасі.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

"Говорити з Францією щоб мовчали гармати... А чи не треба для цього говорити з Росією? Звикли вирішувати свої проблеми через третіх осіб", " Зеленський я вірю в тебе!", "Єдині якщо не заважатиме Америка", " миру і добра вашій славній землі!", "На стадіоні пам'ятаєш як розорявся??? Ось так само і цими розмовами у тебе буде. Одні слова поки пишу ввічливо", - писали в коментарях українці.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Володимир Зеленський зізнався у наближенні вступу до ЄС:"Крим - це Україна". Президент України Володимир Зеленський написав публікацію в Telegram, пов'язану з його поїздкою 16 квітня 2021 року до Франції для зустрічі з главою Парижа Еммануелем Макроном.

Як повідомляє портал «Знай.иа» Олена Зеленська домовилася з Бріджит Макрон про Версаль: "є місце і для українців". Перша леді України Олена Зеленська повідомила, що Версальський палац, пам'ятка культурної спадщини ЮНЕСКО, заговорив українською мовою.

Також «Знай.иа " писав, що Президент Франції Еммануель Макрон звернувся до світу українською мовою:"Давайте і далі разом". Президент Франції Еммануель Макрон написав кілька повідомлень з приводу офіційної поїздки нашого глави держави Володимира Зеленського в Париж 16 квітня 2021 року.