Олександр Лукашенко повідомив про затримання банди, яка готувала замах на нього і його сім'ю в Мінську. Президент Білорусії заявив, що всі затримані — можливі представники іноземних спецслужб.

"У планах - захоплення дитини, одної, другої, як вийде. "Посадимо в льох"... До речі, в Гомельській області і погріб підготували. Ми затримали групу. Вони нас привели, показали, як це все планували. Я мовчав. Потім ми виявили роботу явно іноземних спецслужб - швидше за все ЦРУ, ФБР, не знаю, хто там з американців працював. Ми виявили їх бажання з'явитися до Мінська і зайнятися організацією замаху на президента і дітей", - розповів Лукашенко.

За його словами, Мінськ після цього зв'язався з Москвою, "щоб були в темі". Прилетіла з США "агентура" в результаті була схоплена в Москві..

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Як передає телеграм-канал LIFE SHOT, ФСБ РФ повідомила про затримання в Москві двох осіб, які готували військовий переворот в Білорусії до 9 травня і планували усунути президента Олександра Лукашенка.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Білорусі міліція затримала 13-річну дівчинку за одиночний "протест": "дуже багато чого означає"

Як повідомляє портал «Знай.иа» У Лукашенка назвали Україну "загниваючою країною": "поки Зеленський знімає" стримчики"

Також «Знай.иа " писав, що Білорусь залишиться вдома: "Євробачення" відмовило дітищу Лукашенка в участі