Відомий український шоумен і телеведучий реаліті-шоу "Холостяк" Григорій Решетник поділився своїми надіями на те, що у героїв його проекту був секс з учасницями. Про це він розповів в ефірі передачі "33 за 3" на каналі ICTV.

У Решетника запитали в якому сезоні шоу не було сексу між героями на проекті. На це шоумен відповів, що сподівається, що він був у всіх сезонах.

"Сподіваюся, що він був на всіх сезонах. Тому що, це романтичне шоу і коли закохані дві людини, обов'язково повинна бути тактильний зв'язок"– відповів Решетник.

Також у шоумена запитали, чи вважає він в телешоу "Холостяк" допустимим сексуальні контакти головного героя відразу з кількома дівчатами, він заявив, що все відбувається добровільно і ніхто нікого не примушує.

"Холостяк", скріншот: СТБ
"Холостяк", скріншот: СТБ

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

"У нас все за угодою сторін. Ще жодного разу не було, щоб хтось ґвалтував, не дай Бог", - підкреслив шоумен.

За його словами, інтим може виникати вже найчастіше ближче до фіналу проекту.

"Проект "Холостяк" роблять дорослі люди. І інтим може виникати вже на якихось фінальних епізодах. Коли вже все до цього веде. І ми розуміємо так чи якось інакше, що зараз парі краще залишитися наодинці, і вони цього хочуть, вони про це говорять. І зрозуміло, що з етичної точки зору ми вимикаємо камери і просто відпускаємо пару. Все інше - ми намагаємося показати глядачеві"– пояснив телеведучий.

"Холостяк", скріншот: СТБ
"Холостяк", скріншот: СТБ

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше "Холостяк" Заливако залишив без троянди фаворитку Юлію Карнаух: була в передбачуваній фінальній четвірці

Як повідомляє портал «Знай.иа» Гриша Решетник змусив Юлю "зайчика" віддати побачення з "Холостяком" Джесіці

Також «Знай.иа " писав, що "Холостяк" Заливако подарував перший поцілунок в Єгипті своїй "подрузі": "вимушений"