"Холостяк", скріншот з відео
"Холостяк", скріншот з відео

Ведучий "Холостяка" Григорій Решетник розповів про інтим між учасниками проєкту

Відомий український шоумен і телеведучий реаліті-шоу "Холостяк" Григорій Решетник поділився своїми надіями на те, що у героїв його проєкту був секс з учасницями. Про це він розповів в ефірі передачі "33 за 3" на каналі ICTV.

Олександр Лукашенко, скріншот з відео
Олександр Лукашенко, скріншот з відео

Лукашенко заявив про замах на нього і дітей

Популярні новини зараз
Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

Олександр Лукашенко повідомив про затримання банди, яка готувала замах на нього і його сім'ю в Мінську. Президент Білорусії заявив, що всі затримані — можливі представники іноземних спецслужб. За його словами, Мінськ після цього зв'язався з Москвою, "щоб були в темі". "Агентуру", яка прилетіла з США, у результаті було схоплено в Москві.

Оля Полякова, скріншот з відео
Оля Полякова, скріншот з відео

Оля Полякова влаштувала "маски-шоу" і показала улюблені ритуали

Полякова провела б'юті-ефір, де показала, як доглядає за шкірою обличчя і шиї, а також розповіла якими користується доглядовими засобами. Суперблондинка, або Королева Ночі активно веде свій профіль Instagram, де за її життям стежать 2,5 мільйони відданих фанатів.

Обмін валют, фото: Знай.uа
Обмін валют, фото: Знай.uа

Курс валют на неділю 18 квітня дозволить гривні утримати позиції

Національний банк України (НБУ) опублікував офіційний курс іноземних валют на неділю, 18 квітня. Курс долара в порівнянні з показниками в п'ятницю, 16 квітня, залишився колишнім і становить 27,95 гривень. Курс євро також залишився на тому ж рівні і становить 33,46 гривень.

Електрика, фото: Getty Images
Електрика, фото: Getty Images

В Україні різко підскочать ціни на електроенергію: хто заплатить за комуналку більше вже з травня

Вже з 1 травня в Україні можуть підскочити ціни на електроенергію для споживачів. Однак, подорожчання зачепить не всіх. Відомо, що Кабінет Міністрів України доручив підвищити ціни на електроенергію вже з 1 травня 2021 року, Про що говорить постанова про введення фіксованих цін на електрику до кінця квітня. У той же час люди, наближені до затвердження рішення, заявили, що, можливо, подорожчання перенесуть на літо.