Сімнадцять порушень режиму повного і всеосяжного припинення вогню зафіксовано в районі проведення операції Об'єднаних сил за минулу добу, 17 квітня.
Про це повідомляє пресштаб ООС в ранковому зведенні в соціальній мережі Facebook. Російсько-окупаційні війська продовжують обстрілювати позиції українських воїнів в районі населених пунктів Новомихайлівка, Південне, шуми, Майорськ, Луганське, Піски, Авдіївка, Широкине і Водяне з метою подальшого звинувачення в порушенні режиму припинення вогню.

ООС, facebook.com/pressjfo.news
ООС, facebook.com/pressjfo.news

Ворог використовує заборонені Мінськими домовленостями міномети 120 і 82-го калібру, великокаліберні кулемети, стрілецьку зброю, протитанкові гармати МТ-12 і підствольні, автоматичні станкові і ручні протитанкові гранатомети. Один український військовослужбовець отримав осколкове поранення в результаті ворожих обстрілів. Його стан оцінюється середнього ступеня тяжкості.
Про дії збройних формувань Російської Федерації представники ОБСЄ (Організації з безпеки і співробітництва в Європі) були повідомлені через українську сторону СЦКК. Військовослужбовці Збройних сил України були змушені відкрити вогонь у відповідь на обстріли.

ООС, facebook.com/pressjfo.news
ООС, facebook.com/pressjfo.news

"Станом на 7 годину ранку, 18 квітня, зафіксовано 1 порушення режиму припинення вогню. Так, поблизу Авдіївки російські окупанти відкривали вогонь з підствольних гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. Українські військовослужбовці і надалі контролюють ситуацію в районі проведення операції Об'єднаних сил і дотримуються режиму припинення вогню. Слава Україні!", - йдеться в повідомленні. ООС

Скріншот: facebook.com/pressjfo.news
Скріншот: facebook.com/pressjfo.news

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Нагадаємо, ЗСУ на Донбасі знову потрапили під обстріли бойовиків: ворог підступно замінував передмістя

Як повідомляв "Знай.ua", Володимир Зеленський зізнався навіщо прилетів до Франції: "Щоб гармати мовчали"

Знай.ua писав, Володимир Зеленський зізнався у наближенні вступу до ЄС: "Крим - це Україна"