У новому, 11-му випуску "МастерШеф. Професіонали " кулінарам довелося пройти непрості випробування. Однак не всім вдалося вийти переможцем і продовжити боротьбу за грошовий приз.

У першому конкурсі учасникам потрібно було скласти рейтинг кращих шефів сезону. Вони визначали це по кулінарним навичкам. Згідно з ними, найсильнішою шефи вважають Елеонору, а слабким – Руслана Яковлєва.

Протягом конкурсу кулінари ставили ставки один на одного. І на допомогу приходили номери шефів, вони були коефіцієнтами для ставок.

Кожен учасник мав стартові 20 шефів. Учасники мали право як ставити все на одного учасника або потроху на всіх. Лідером у конкурсі став Руслан Яковлєв, якому вдалося заробити 330 шефів. А ось мінімум вдалося заробити Миколі Мигалю-88 шефів. Він і отримав перший чорний фартух.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

У другому конкурсі учасникам в парах потрібно було створити справжній витвір мистецтва на тарілках у вигляді сету з 4 страв на теми зима, весна, літо і осінь. За підсумками конкурсу, Краще за всіх зі своїми сетами впоралися Віктор і Микола. А ось Микола Мигаль, Лідія, ігор і Влад передали художні віяння гірше, тому наділи на себе чорні фартухи.

За своє місце на проекті в битві чорних боролися Лідія, Микола, ігор і Влад. Кожному учаснику видали по 5 банок різної ємності. Їм потрібно було створити вишукані страви, які можна буде зберігати тиждень.

На те, щоб приготувати і закатати банки, у них було 1,5 години. З усіх учасників не вдалося впоратися із завданням тільки Ігорю. Судді визнали, що страви були на хорошому рівні, проте тривало їх зберігати не можна. Саме він і покинув проект на цьому тижні.

Раніше ми повідомляли, Олена Філонова влипла в конфлікт з учасницею"МастерШеф".

Як повідомляв "Знай.uа", "МастерШеф. Професіонали " випуск 10: Хто не зміг приготувати клубок ниток і покинув проект.

Також "Знай.uа" писав, що Євген Клопотенко перетворив звичайну яєчню в ізраїльську шакшуку.