Надпопулярна українська співачка, володарка безлічі різних нагород, часта гостя мережевих шоу і беззмінна ведуча багатьох розважальних телешоу Тіна Кароль продовжує робити своїм шанувальникам приємності. Цього разу Тіна Кароль наробила шуму не сольно, а з цілою компанією зірок.

Тіна Кароль, скріншот: Instagram
Тіна Кароль, скріншот: Instagram

Справа в тому, що на одному з ефірів шоу зіркових пародій "Ліпсінк баттл" Тіні попалася дуже соковита ситуація. Так, чоловік Наді Дорофєєвої Володимир Дантес на очах у глядачів, Потапа, Монатіка, Наді і Тіни Кароль перевтілився на ректора Університету культури Михайла Поплавського і виконав хіт "Юний орел".

Михайло Поплавський і Володимир Дантес, скріншот: Instagram
Михайло Поплавський і Володимир Дантес, скріншот: Instagram

Після виступу почалися палкі пропозиції. Про це стало відомо завдяки новій публікації користувача Instagram "podmoga_orlova".

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Суть в тому, що сам виступ Володимира Дантеса вже відійшло на другий план. Михайло Поплавський сам з'явився на сцені і взяв все в свої руки, у нього за спиною, як зазвичай, стояла група підтанцьовки з молоденьких дівчат.

Репер Потап поліз з пропозиціями взяти Тіну Кароль до Університету культури, як студентку.

Михайло Поплавський, скріншот: Instagram
Михайло Поплавський, скріншот: Instagram

"Ну, Тіна Кароль, давайте їй поаплодуємо, найкрасивіша жінка України", - заявив Поплавський зі сцени, не помічаючи за собою розгубленого Володимира Дантеса. Зал вибухнув оваціями.

Володимир Дантес вирішив не зберігати тишу і заявив: "Як говорить Михайло Михайлович, один кекс - один секс..."

"Запишіть мене в студентки", - заявила Тіна. Пізніше, відповідаючи на пропозицію стати професоркою зірка скрикнула "Аааа, добре. Такий стайл підійде?".

Поплавський різко запропонував відразу місце професорки. На таку пропозицію Тіна заявила, що потрібен яскравий наряд, і той в якому вона на сцені може пасувати. А сам Михайло Поплавський зізнався, що професорка потрібна молода.

Раніше повідомляли, відчув свободу: Дан Балан запалив з напівголими блондинками поки Тіна Кароль не бачить.

Як повідомляв Знай.uа, учасникам Тіни Кароль на "Голос країни" пророкують перемогу: хто представить співачку в півфіналі.

Знай.uа писав, Лідія Таран заради краси довірилася людині в білому халаті - "Cпецоперація".