У неділю, 18 квітня, п'ятеро людей загинули і один перебуває в реанімації після страшної аварії в Ростовській області, РФ. Про це розповідають місцеві ЗМІ.

Згідно з даними, 14-річний підліток сів за кермо і не впорався з керуванням. Він врізався в дерево. І це зіткнення стало фатальним як для нього, так і для його друзів, які перебували в машині.

За даними місцевих ЗМІ, ДТП сталася в машинобудівному провулку міста Новочеркаська. Попередньо, за кермом Hyundai Accent перебував 14-річний хлопець, він не впорався з керуванням і врізався в дерево.

В іномарці перебувало шестеро людей-троє хлопців і дві дівчини загинули на місці. Ще одна людина доставлена в лікарню. На даний момент він знаходиться в реанімації. Обставини події з'ясовуються.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

На фото зліва направо-14-річний Ілля, який був за кермом, 14-річний Микита, 14-річна Поліна. Вони всі загинули у фатальній аварії.

Праворуч їхній друг Максим, якому вдалося вижити.

Діти з ДТП, фото: Соцмережі
Діти з ДТП, фото: Соцмережі

Підлітки ввечері поїхали на квест. Їх туди відвезла мама Іллі. Однак поки що невідомо, чому на зворотному шляху за кермо сів сам хлопчик.

Раніше ми повідомляли, підліток за кермом зніс пенсіонера на велосипеді.

Як повідомляв "Знай.uа", київські дорожники з цеглою і тачкою атакували асфальт і стали живим мемом.

Також "Знай.uа" писав, що страшна аварія забрала підлітків, тільки починали доросле життя, так і не прокинулися після коми.