Головний тренер київського "Динамо" Мірча Луческу дав післяматчеве коротке інтерв'ю.

Відомо, що вчора, 17 квітня 2021 року, столичний клуб виграв донецький "Шахтар" з рахунком 1:0, чим і забезпечив собі майбутнє золото в чемпіонаті, через великий відрив від суперника в турнірній таблиці. Таку можливість київському "Динамо" буде дуже важко втратити. У донеччан була єдина можливість зберегти інтригу в УПЛ, в нинішньому сезоні.

Мірча Луческу / фото : xsport.ua
Мірча Луческу / фото : xsport.ua

"Грали дві кращі команди України, хотіли перемогу і одна, і інша команда. Боролися за це. Ми дуже організовано зіграли в обороні і практично не дали створити супернику моменти біля наших воріт. Вони краще контролювали м'яч, але без, повторюся, без особливих моментів біля наших воріт. Ми виграли цю гру, вітаю своїх хлопців із заслуженою перемогою. Вони відпрацювали цю перемогу, вони грали як справжня команда, тому я їх вітаю. У Шахтаря дуже технічні, дуже хороші талановиті гравці. Нам було складно з ними грати. Це видно було по тому, як вони працювали і грали з м'ячем. Тим важливіше наша перемога в сьогоднішньому Дербі. Не було видовищної гри, було багато боротьби, тому що зустрілися дві команди, які хотіли перемогти і у кожного була своя зброя", - говорить Мірча Луческу.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, Де Пена наблизив "Динамо" до чемпіонства: Монзуль залишила "Шахтар" з мріями про золоті медалі

Як повідомляв "Знай.ua", Тайсон попрощався з Шахтарем і зібрався на батьківщину: як проводжали футболіста

Знай.ua писав, короткі шортики на жінці-арбітрі змусили Іранський канал переривати трансляцію більше 100 разів