Відома українська співачка і тренер "Голос країни" Тіна Кароль не боїться показувати в мережі фотографії не з професійних фотосесій, а зі звичайного життя.

Красуня і сама періодично показує кадри без макіяжу і професійної укладання. Однак цього разу фото в звичайному одязі з закулісного життя артистки опублікували у фан-акаунті Кароль в Instagram.

Відомо, що у Тіни є син. Однак в мережі опублікували фото з дівчинкою, яка дуже схожа на виконавицю. Виявилося, що на знімку її племінниця Веста.

"Тіна з племінницею Вестою❤️", - сказано в повідомленні.

Співачка тримає дівчинку на руках і позує на камеру, обіймаючи дитину. Сором'язлива племінниця притулилася до тіні і дивиться в об'єктив камери.

Популярні новини зараз
Упустив Дантес і впіймав Кацурін: найвідвертіші і не зовсім чесні фото Наді Дорофєєвої Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах
Показати ще

При цьому Тіна без сорому показує свою натуральну красу і на ній немає ні грама косметики, а з одягу на ній спортивний костюм бежевого кольору.

Шанувальники прийшли в захват від такого простого фото Тіни Кароль з рідною дівчинкою. Вони зробили чимало компліментів їм.

"❤️❤️❤️🔥🔥🔥", " гарненькі😍", " Супер❤️❤️❤️"," у Дана племінниця, у Тіни племінниця...", "О ВСЕВИШНІЙ!", "У Дана племінниця, у Тіни племінниця...",- пишуть коментатори.

Раніше ми повідомляли, Тіна Кароль отримала пропозицію Поплавського стати професором університету культури.

Як повідомляв "Знай.uа", учасникам Тіни Кароль на "Голос країни" пророкують перемогу, хто представить співачку в півфіналі.

Також "Знай.uа" писав, що Тіна Кароль показала свою юну копію, красунь не відрізнити, навіть вбрання однакові.