В окупованому Криму з'явився новий військовий табір.

Про це з посиланням на супутникові знімки повідомляє німецьке видання Spiegel.

Виходячи з опублікованих знімків стало відомо, що на півострові був побудований величезний військовий табір з більш ніж 1000 військових машин.

Знаходиться табір в 30 км від прибережного селища Марфівка. Якщо на знімках з 15 березня територія була ще порожня, то вже 2 квітня там з'явилася техніка і споруди.

Фото: Spiegel
Фото: Spiegel

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Фото: Spiegel
Фото: Spiegel

Крім того, ще один невеликий табір розмістили в декількох кілометрах на захід від основного.

Фото: Spiegel
Фото: Spiegel

Фото: Spiegel
Фото: Spiegel

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Росії підтвердили, що до кордонів України рухаються їх танки, БМП і "Іскандери". Аналітик британського видання Janes Томас Баллок заявив, що Росія стягує як мінімум 14 підрозділів і кілька ракетних комплексів "Іскандер" до українських кордонів

Як повідомляє портал «Знай.иа» З'явилися знімки табору російських військових біля кордону з Україною: це наступ. Наприкінці березня-початку квітня з'явилися повідомлення про перекидання російських військових до кордону з Україною. У той же час жителі Воронезької області стали обурюватися в соцмережах, що військові розташувалися поруч з дачними будинками.

Також «Знай.иа " писав, що Бойовий флот США мчить в Чорне море на допомогу Україні: "кораблі залишаться..." Оборонне відомство США поінформувало турецький уряд про те, що пара військових кораблів пройде через турецькі протоки і прибуде в точку нового розташування в Чорному морі.