Прес-секретар Володимира Зеленського Юлія Мендель показала нові фотографії з президентом України, де пронизливо дивиться на нього. Офіційні знімки вона опублікувала в Instagram.

На фото Мендель позує в бежевому піджаку з басками і поясом і в Білій атласній спідниці. Медична маска спущена на підборіддя, а сонцезахисні окуляри вона повісила на зону декольте. Володимир Зеленський поруч позує в класичному брючному костюмі.

"Робота, яка надихає @zelenskiy_official", - пише Юлія.

Шанувальники залишали тільки схвальні коментарі на адресу як самої Мендель, так і президента України. Хоча через добу після публікації дівчина обмежила можливість коментування.

Популярні новини зараз
Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

"ПРЕЗИДЕНТ МОЛОДЕЦЬ 🇺 🇦 💪 💪 💪 Божого благословення нашій Україні", " виглядає неперевершено👍 🏼 😍", " гарні окуляри❤️", "така вишукана", "гарне фото, яскраве та цікаве", " вірне і віддане серце-це дуже важливо.",- пишуть коментатори.

Нагадаємо, нещодавно Президент України Володимир Зеленський з офіційним візитом побував у Туреччині, його особистий журналіст Юлія Мендель не упустила можливість зробити ефектне фото, яке вже у всю обговорюють у мережі.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Юлії Мендель в мережі Instagram.

"ціную кожну мить. Перерва, щоб помилуватися Босфором.",- коротко підписала публікацію Юлія Мендель.

Раніше ми повідомляли, секретар Зеленського Юлія Мендель повернулася на ТБ.

Як повідомляв "Знай.uа", секретар Зеленського Юлія Мендель осідлала турецьку корму, поки українці терплять карантин.

Також "Знай.uа" писав, що Володимир Зеленський анонсував боротьбу з олігархами, питання Донбасу залишилося в таємниці.