Папа римський Франциск висловив занепокоєння щодо напруженої ситуації на Донбасі і закликав запобігти ескалації насильства в регіоні.

Детальніше про це пише Vatican News.

Відомо, що в останні тижні російські війська активізувалися поблизу українського кордону на Сході, а на лінії розмежування стали фіксувати все більшу кількість порушень режиму припинення вогню.

Донбас, facebook.com/pressjfo.news
Донбас, facebook.com/pressjfo.news

З цього приводу стурбований і Папа Римський Франциск, який прочитав молитву за жителів окупованих територій і закликав зупинити ескалацію насильства на Донбасі.

Популярні новини зараз
Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

"З тривогою слідкую за подіями на окремих теренах східної України, де протягом останніх місяців збільшилася кількість порушень режиму припинення вогню, з неспокоєм слідкую за зростанням воєнної діяльності", – заявив Франциск.

Священнослужитель заявив, що стурбований несприятливою гуманітарною обстановкою на окупованих територіях України. Франциск закликав людей молиться за жителів Донбасу, а також попросив людей сприяти примиренню двох країн.

Нагадаємо, що Папа Римський на Великдень закликав до миру в Україні:"дозволь повернутися живими і здоровими".

Як повідомляв портал Знай.uа, Папа Римський " лайкнув "не одну напівголу красуню - ще одна модель заявила про" освячення " понтифіком.

Також Знай.uа писав, що душевнохворий чоловік, якого раніше неодноразово помічали в центрі Дрогобича з косою в руках, скоїв напад на пам'ятник Івана Павла II.