Українці просять у Володимира Зеленського створити указ для того, щоб відокремити росіян і країну РФ від її безпосереднього керівництва. Відповідний петиція з'явилася на сайті президента.

"Створити Указ президента про те, що агресор не Росія, а її безпосереднє керівництво і провладні засоби інформації. Тобто, персоналізувати агресорів. Радою нацбезпеки визначити всі прізвища агресорів, і їх ватажка", - сказано в тексті петиції.

Автор петиції Демченко АНДРІЙ навіть називає причини, чому це вигідно не тільки українцям, а й торговельним відносинам між країнами. У неї Залишилося 89 днів, щоб набрати 25 тисяч голосів і президент взяв її на розгляд.

"Більшість росіян не підтримують політику свого президента і правлячої партії. Тоді не буде плутанини, з торгівлею між нашими державами. А то декларуємо те, що Росія агресор, а товарно-еконмічні відносини з нею не розриваємо. Це ж правильно! І це бачить весь світ!",- пише автор.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Раніше ми повідомляли, секретар Зеленського Юлія Мендель повернулася на ТБ.

Як повідомляв "Знай.uа", секретар Зеленського Юлія Мендель осідлала турецьку корму, поки українці терплять карантин.

Також "Знай.uа" писав, що Володимир Зеленський анонсував боротьбу з олігархами, питання Донбасу залишилося в таємниці.