У мережі з'явилися чутки про те, що героїня "Холостячки" Ксенія Мішина розірвала стосунки з обранцем Олександром Еллертом.

Такі висновки зробили шанувальники актриси виходячи з того, що відбувається на її сторінці в Instagram.

Після завершення шоу "Холостячка" Ксенія Мішина і Олександр Еллерт у відкриту заявили про серйозність своїх відносин. Обранець актриси проводив з нею більшу частину свого вільного часу, а на їх сторінках в соцмережах постійно миготіли романтичні знімки.

Однак нещодавно на сторінці Ксенії Мішиної в Instagram відбулися кардинальні зміни. Справа в тому, що "Холостячка" видалила практично всі знімки зі своїм коханим, відписалася від нього, а на святкуванні 9-річчя її сина Платона Олександра Еллерта і його дочки Елі поруч не було.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

У зв'язку з цим шанувальники сильно занепокоїлися: вони почали мучити актрису питаннями про їх можливе розставання, проте Мішина поки ніяких заяв не робила.

У той же час на сторінці самого Еллерта ніяких змін не відбулося: ще тиждень тому сценарист "Кварталу 95" опублікував фотографії з коханою і дітьми, а також привітав Платона з 9-річчям.

Нагадаємо, що Ксенія Мішина запросила коханого чоловіка на стрілянину з пацанами: "радість і безтурботність".

Як повідомляв портал Знай.uа, Ксенія Мішина зізналася в любові найважливішому чоловікові:"мій Олімп".

Також Знай.uа писав, що Ксенія Мішина зарядила позитивом:"клубок у горлі стояв".